Nye musikere i DiSko

Nye musikere i DiSko

Sarah Camille Ramin Osmundsen, Jørn Erik Ahlsen Alkanger, Lius Baruch Machado og Alejandro Gispert Navarro har gjort mange skolekonserter i DKS gjennom mange år. De spilte sammen første gang i produksjonen GrunnLove i forbindelse med grunnlovsjubileet 2014. Produksjonen ble videreutviklet til forestillingen "Spor av dråper, og røde nebb" som utøverne turnerer med i mange fylker.

Sarah Camille Ramin Osmundsen jobber som poet, sanger og forteller. Hun holder kurs i skriving og poesi for unge på skoler og i institusjoner, og ga i 2017 ut sin debutplate Sol. Hun har studert muntlig fortelling ved OsloMet, og skrivekunst og litteraturformidling ved Norsk Barnebokinstitutt.

Jørn Erik Ahlsen Alkanger har 4-årig utøvende utdanning fra rytmisk linje ved UiA, og master i musikkvitenskap fra UiO. Han har de siste årene jobbet parallelt med studentprosjekter og konsertproduksjoner ved Norges musikkhøgskole, han har tidligere vært med på Rikskonsertenes forskningsprosjekt rundt Sanselåven, og han har sammen med Osmundsen laget en barnehageforestilling.

Alejandro Gispert Navarro er utdannet bassist og lærer ved Den nasjonale kunstskolen og ved Kunstinstituttet i Havanna, Cuba. Han har studert live electronics ved Norges musikkhøgskole og pedagogikk ved Barratt-Due musikkinstitutt. Han har jobbet som profesjonell bassist med en rekke kjente og ukjente artister og band. Alejandro har jobbet med opplæring i flere workshops og prosjekter for og med barn og unge.

Lius Baruch Machado er trommis, låtskriver og produsent. Han er utdannet ved Conservatorio Pernambuco of Music i Brasil. Han har bodd i Norge de siste 11 årene og jobbet som frilanser innen trommer og perkusjon med ulike prosjekter og artister. Hans band Chakras ga ut et album i 2013 og turnerte i Spania det samme året.  

På sin DiSko-skole skal musikerne med utgangspunkt i et gitt tema sammen med elevene lage et konsertprogram som speiler dette temaet. Dette vil skje gjennom tekst, bilder, komposisjon og utvalg av repertoar. 

foto: Kristin Aafløy Opdan

Forsker - Magne Espeland

Forsker - Magne Espeland

Nye musikere i DiSko: Parallax

Nye musikere i DiSko: Parallax